Restaurant Hesselet byder på en aften fyldt med gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet. Menuen består af rødbedegravad laks, stegt rødtunge, sprød kyllingesupréme og en dessert med æbler, sorbet, karamelcreme og hvid chokolade. Der er også mulighed for et vegetarisk eller vegansk alternativ.
Gastronomisk oplevelse i smukke omgivelserHotel Hesselet, beliggende i rolige omgivelser ved bøgeskoven med udsigt over Storebælt, danner rammen om denne eksklusive aften. Restauranten er kendt for sine exceptionelle retter og blev nomineret til Årets Restaurant 2018 af Den Danske Spiseguide.
Høj tilfredshed blandt gæsterneRestaurant Hesselet har tidligere scoret 6,5 ud af 7 i tilfredshed blandt Gastro Week-besøgende, med rosende ord for både mad, service og omgivelser. Gæsterne har fremhævet oplevelsen som fantastisk og perfekt.
Bemærk, at billetter kun gælder til den valgte dato og tidspunkt, og det anbefales at kontakte restauranten før ankomst ved ønske om et vegetarisk/vegansk alternativ.
Praktisk information
Dato: Torsdag 17. oktober 2024
Sted: Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg
Entré: 499-500 kr
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Kontakt: Tlf. 65313029
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her