Oplev en magisk aften med gastronomi på Hotel Hesselet

dato

Tag del i en uforglemmelig aften på Hotel Hesselet i Nyborg, hvor Restaurant Hesselet præsenterer en udsøgt efterårsmenu. Den 17. oktober 2024 inviteres alle til at nyde fire fantastiske retter, der byder på alt fra rødbedegravad laks til dessert med danske æbler.

Restaurant Hesselet byder på en aften fyldt med gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet. Menuen består af rødbedegravad laks, stegt rødtunge, sprød kyllingesupréme og en dessert med æbler, sorbet, karamelcreme og hvid chokolade. Der er også mulighed for et vegetarisk eller vegansk alternativ.

Gastronomisk oplevelse i smukke omgivelser

Hotel Hesselet, beliggende i rolige omgivelser ved bøgeskoven med udsigt over Storebælt, danner rammen om denne eksklusive aften. Restauranten er kendt for sine exceptionelle retter og blev nomineret til Årets Restaurant 2018 af Den Danske Spiseguide.

Høj tilfredshed blandt gæsterne

Restaurant Hesselet har tidligere scoret 6,5 ud af 7 i tilfredshed blandt Gastro Week-besøgende, med rosende ord for både mad, service og omgivelser. Gæsterne har fremhævet oplevelsen som fantastisk og perfekt.

Bemærk, at billetter kun gælder til den valgte dato og tidspunkt, og det anbefales at kontakte restauranten før ankomst ved ønske om et vegetarisk/vegansk alternativ.

Praktisk information
Dato: Torsdag 17. oktober 2024
Sted: Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg
Entré: 499-500 kr
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Kontakt: Tlf. 65313029



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut