Bliv mester i veganske smørrebrøds-toppings til påskefrokosten

dato

FOF Østfyn inviterer til et spændende dagskursus den 29. marts 2025 på Birkhovedskolen i Nyborg. Her får du mulighed for at lære at lave plantebaserede smørrebrøds-toppings, der kan imponere til enhver påskefrokost eller festlig lejlighed.

Er du klar til at forvandle klassiske påskeretter til lækre plantebaserede anretninger? Så deltag i dette kursus, hvor du kan lære at lave veganske versioner af kolde og lune retter, der vil få smagsløgene til at synge.

Fra auberginesild til veganske frikadeller

Kursisterne vil få mulighed for at lære at tilberede en række lækre retter såsom auberginesild, karrysalat, fredsfisk og hønsefri-salat. Derudover vil du kunne imponere dine gæster med saftige veganske "frikadeller".

Kurset inkluderer også undervisning i at lave vegansk mayonnaise og syltede rødløg. Du vil blive guidet i kunsten at anrette smørrebrød, så det ser professionelt og indbydende ud.

For alle med interesse i vegansk madlavning

Dette kursus er ideelt for dem, der ønsker at forkæle sig selv eller deres veganske venner og familie med lækre frokostanretninger. Det henvender sig også til professionelle i køkkenbranchen, der ønsker at mestre veganske smørrebrøds-toppings.

Underviser Ditte Lustrup vil guide deltagerne gennem kurset, der er åbent for alle interesserede.

Praktisk information:
Dato: Lørdag 29. marts 2025
Tid: Kl. 10:00
Sted: Birkhovedskolen, Svanedamsgade 2, 5800 Nyborg
Arrangør: FOF Østfyn
Hold: 252320
Entré: Ikke oplyst



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut