Sankt Hans i Nyborg: festligheder ved Griffensund den 23. juni

Foto: Nyborg Kommune.
dato

Sankt Hans i Nyborg Kommune byder på festligheder for alle ved Griffensund den 23. juni.

Den traditionsrige Sankt Hans fest afholdes i år ved det naturskønne område Nokken ved Griffensund den 23. juni. Arrangementet byder på en lang række aktiviteter og oplevelser for både store og små.

Aftenens begivenheder indledes med en tale fra borgmesteren kl. 19.30, der efterfølges af fællessang af den klassiske Midsommervise kl. 19.45. Festen byder også på livemusik fra duoen "Kokken & Kællingen", som vil underholde publikum med to sessions – den første fra kl. 18.00 til 19.15 og den anden fra kl. 20.00.

I løbet af aftenen vil de mange gæster kunne nyde godt af de tændte grills, hvor Marinaens Venner sælger øl, vin og vand fra et opsat telt. For de sultne vil madvognen tilbyde lækre madpandekager og flæskestegssandwich. I stedet for et stort bål, vil flere mindre bål tændes, hvilket skaber en stemningsfuld atmosfære.

Aftenens bar vil være åben indtil kl. 21.30, hvorefter festen afsluttes kl. 22.00 med et 'tak for i aften' og et 'på gensyn næste år' fra arrangørerne. Sankt Hans ved Griffensund bliver en aften fyldt med fællesskab, sang og hygge, hvor Nyborg Kommune glæder sig til at byde alle velkommen.

https://www.nyborg.dk/da/nyheder/sankt-hans-i-nyborg-marina/

Kilde: Nyborg Kommune