Sådan brevstemmer du i Nyborg: Alle detaljer om faciliteter og frister

Foto: Nyborg kommune.
dato

Sådan brevstemmer du i Nyborg Kommune til det kommende valg

I Nyborg Kommune er der gjort en række faciliteter tilgængelige for borgere, der ønsker at afgive deres stemme via brevstemme til det kommende valg. Borgere har muligheden for at brevstemme både på Borgerservice og Nyborg Bibliotek.

Sidste dag for brevstemmeafgivning i hele Danmark, herunder også på danske havanlæg inden for dansk territorium, er fastsat til torsdag den 6. juni 2024. Det er vigtigt at bemærke, at ved afgivelse af brevstemme, er det nødvendigt at fremvise gyldig legitimation.

Borgerservice i Nyborg vil have ekstraordinært åbent for brevstemmeafgivning lørdag den 25. maj 2024 og igen lørdag den 1. juni 2024 fra klokken 10 til 13. Derudover er sidste chance for at afgive brevstemme på Borgerservice onsdag den 5. juni 2024, hvor der er åbent Grundlovsdag fra klokken 10 til 13. For dem, der planlægger et besøg, ligger Borgerservice på Torvet 1, 5800 Nyborg, hvor der blandt andet er adgang til hæve-/sænkebord og et CCTV.

Nyborg Bibliotek tilbyder også borgerne mulighed for brevstemmeafgivning i bibliotekets åbningstider, som er mandag til torsdag fra 8.30 til 18.00 og lørdag fra 10.00 til 14.00. Biblioteket er placeret på Torvet 11, 5800 Nyborg.

Til at bistå med brevstemmeafgivningen er der stillet hjælpemidler til rådighed såsom sorte filtpenne, ikke håndholdte lup med lys for bedre læsning af stemmesedlens tekst og LED-lampe, hvis lysstyrke samt farve kan justeres efter behov. Disse hjælpemidler er tiltænkt at gøre det lettere for alle borgere at afgive deres stemme.

Nyborg Kommune opfordrer derfor alle berettigede borgere til at udnytte disse muligheder for at sikre, at deres stemme bliver hørt ved det kommende valg.

https://www.nyborg.dk/da/nyheder/brevstemmeafgivning-til-europa-parlamentsvalg-9-juni-2024/

Kilde: Nyborg Kommune