Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Nyborg

Profilbillede
dato

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Nyborg og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Nyborg bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

– CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.

 


Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Nyborg (https://www.carpeople.dk/nyborger der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Med de nye samarbejder, der er blevet indgået, har vi nu mulighed for at skaffe drømmebilen til de lokale, uanset om den er ny eller brugt, skal købes eller leases. Desuden har partnerskabet med Dansk Motor Finans økonomiske og effektivitetsmæssige fordele for os, fortæller Jens Hansen, der er indehaver af CarPeople Nyborg.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Nyborg i den skærpede værkstedskonkurrence.

 


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CarPeople