Nyborg Gymnasium søger engageret VØ-lærer med fokus på elevernes udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nyborg Gymnasium søger dedikeret VØ-lærer, der brænder for unge mennesker

Nyborg Gymnasium søger en dedikeret lærer til vores hhx-uddannelse, der brænder for eleverne som mennesker og for at give dem inspirerende og nærværende undervisning. Samtidig skal det være en lærer, der er vild med at samarbejde på tværs af fag og uddannelser og har lyst til at udvikle god undervisning sammen med gode kollegaer. Der er tale om en fastansættelse på fuld tid med undervisning i faget virksomhedsøkonomi og et andet fag i hhx-uddannelsens fagrække. Tiltrædelsesdatoen er 1. august 2024.

Vi lancerede sidste år et menneskesyn, som er formuleret i samarbejde mellem elever og ansatte. Menneskesynet rummer skolens grundlæggende værdier og sjæl og skal fungere som strategi og pejlemærke for alt hvad vi gør - og for alt hvad der foregår på skolen. Du kan læse mere her: Nyborg Gymnasiums menneskesyn. Som lærer skal du være med til at få menneskesynet ud at leve og gå forrest som rollemodel ift. at skabe psykologisk tryghed og en åben og tillidsfuld skolekultur. Det er ikke nok at snakke om tingene – de skal leves.   Vi forventer, at du: 

  • Brænder for dine fag, for uddannelse og for eleverne 

  • Er en stærk og relationskompetent formidler med et tydeligt pædagogisk fokus 

  • Er optaget af samarbejde og videndeling 

  • Er engageret og har lyst til at præge en levende skole 

  • Er ambitiøs, nysgerrig og modig

  • Har lyst til pædagogisk udvikling og ekstern brobygning 

  • Har en bred interesse for uddannelse

  • Ser mennesket før eleven

Om os  
Nyborg Gymnasium er en hybridskole med syv forskellige uddannelser: HHX, EUD, EUX, STX, IB, HF og 10. klasse – i alt omkring 1300 elever og 160 ansatte. Desuden har vi en kostskole med 193 beboere og med elever fra omkring 40 forskellige nationer. Der er unge fra Nyborg, fra hele Danmark og fra hele verden på skolen, og den mangfoldighed skaber en helt unik ungdoms- og skolekultur med fokus på gensidig respekt og tolerance, som vi er stolte af og værner om. Der er uendeligt højt til loftet på Nyborg Gymnasium!  


Vi tilbyder en spændende, levende og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus, og vi har et brændende ønske om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt og støtte dem hele vejen til målet. For vi tror på, at alle kan tage den uddannelse, de drømmer om, med den rette hjælp, omsorg og støtte.  Vi har fokus på klar klasseledelse, høj elevtrivsel og på at skabe en skole, der fokuserer på den faglige fordybelse, socialt nærvær og en stærk skolekultur på tværs af alle husets uddannelser. 

Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. Ansøgning 
Din ansøgning skal bestå af en kort filmoptagelse, hvor du præsenterer dig selv, motiverer din ansøgning og giver et billede af, hvordan du er som underviser. Du uploader din filmoptagelse ved ansøgning. Herudover bedes du vedhæfte en kortfattet skriftlig ansøgning, dit CV, relevante eksamensbeviser, eventuelle anbefalinger og anden dokumentation, du finder væsentlig for ansøgningen. Du bedes i ansøgningen angive, om du kan undervise på engelsk.Send din ansøgning til  
Hvis du er interesseret i at undervise på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest mandag d. 27. maj 2023 kl. 10.00. Vi indkalder løbende til samtaler.Vil du vide mere?  
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Malene Meincke på mail: mm@nyborg-gym.dk. INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nyborg Gymnasium, Skolebakken , 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050102

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet