Maskinoperatører

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trioworld er kendt som en veletableret og attraktiv arbejdsplads i Nyborg, og på baggrund af ordretilgang søger vi to nye kolleger til maskinbetjening. Den ene ledige stilling er i vores ekstrudering, hvor du vil arbejde i 5-holdsskift, og den anden ledige stilling er i vores konfektionering, hvor du arbejder på skiftehold (dag/aften). Du skal ikke kende til hverken ekstrudering eller konfektionering på forhånd for at søge. 

Ekstrudering (Ekstruderfører)

I ekstruderingen producerer vi plastikfolie og affaldssække på større maskinanlæg, som du skal lære at betjene. Du kan være ufaglært med lidt interesse og flair for mekanik og maskinbetjening, men vi har også mange eksempler på faglærte mekanikere, tømrere, murere mv., som med stort engagement anvender deres respektive faglighed i jobbet som ekstruderfører. I denne afdeling bliver du tilknyttet et mindre team af kolleger, som tilsammen starter maskiner op, kvalitetssikrer, fejlfinder, pakker og skifter ordrer på de aktive maskiner. Du arbejder i 5-hold hen over året, hvor du i god tid kender din vagtplan. Du arbejder således 4 dage med 12-timersvagter, hhv. 2 dagvagter og 2 nattevagter, og har herefter 6 dages fri. Du har altid tre ugers sommerferie og produktionen er lukket fra lige før jul til efter nytår. På øvrige helligdage og i weekender arbejder du i henhold til din vagtplan. Vi arbejder intensivt med både sikkerhed og arbejdsmiljø, men jobbets natur kræver, at du har fysik til 12-timersvagterne og kan gå på stiger. 

Konverteringen (Maskinoperatør)

I konverteringen spoles, svejses og pakkes en række af vores produkter på forskellige maskiner. Du vil også her have fordel af lidt teknisk interesse. Konverteringen består af ialt ca. 15 kolleger, fordelt på skiftehold, dag, nat og weekend. Opgaverne i denne afdeling kan være mindre fysisk krævende, men stiller i lige så høj grad grav til din sans for kvalitet. 

Arbejdspladsen Trioworld
Du bliver en del af en større arbejdsplads med ca. 90 kolleger i produktionen. Vi har overenskomst under Dansk Industri, som sikrer ordentlige forhold og betingelser for din ansættelse. Vi arbejder struktureret med sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed, og vi er kendt for at være en arbejdsplads, hvor man kan blive udfordret, udvikle sig og opnå stærke kollegarelationer. 

Søg stillingen nu
Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte produktionschef Frank Jørgensen. Stillingerne er ledige og besættes når vi har de rette kandidater, så søg hellere stillingen med det samme. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Trioworld Nyborg A/S, Tåsingevej, 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006277

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet