Kom til officiel åbning af nærpolitienheden i Nyborg den 16. juni

Profilbillede

Er du klar til politiheste, sprængstofshunde, is, kaffe og politibetjente i alle afskygninger? Så er du heldig, for politidirektør Arne Gram inviterer til åbning af Fyns Politis nærpolitienhed i Nyborg.

Nærpolitienheden i Nyborg har været bemandet og åben for borgere siden december 2021, men på grund af Corona har det ikke muligt at gennemføre en officielåbning af politistationen. Det er heldigvis muligt nu, og derfor inviterer Fyns Politi til fejring og officiel åbning den 16. juni kl 14.00 ved nærpolitienheden på Baggersgade 2, i centrum af Nyborg.

Politidirektør Arne Gram ser frem til fejringen og håber, at rigtig mange nyborgensere har lyst til at slå et smut forbi festlighederne: - Jeg har set rigtig meget frem til den her dag. Vi er her jo for borgernes skyld, og derfor betyder det også rigtig meget for os at møde borgerne og inviterer dem inden for. Og så er jeg selvfølgelig rigtig glad for at borgmester Kenneth Muhs deltager og at justitsminister Mattias Tesfaye deltager og klipper den røde snor helt officielt. Jeg håber, at det bliver en rigtig festlig dag.

Borgmester i Nyborg Kenneth Muhs glæder sig også til fejringen: - I Nyborg Kommune er vi meget tilfredse med den nye nærpolitienhed i Nyborg, og derfor glæder vi os selvfølgelig også til at fejre den med en flot, officielle åbning. Der er ingen tvivl om, at de lokale betjente gør en forskel ikke mindst for tryghedsfølelsen hos borgerne, og jeg håber, at rigtig mange af vores borgere har lyst til at deltage i arrangementet og hilse på deres betjente, hvis de ikke allerede har haft mulighed for det.

Alle borgere er inviteret ligesom nationale, regionale og lokale medier er også meget velkomne. For pressekontakt op til arrangementet og på selve dagen, tag venligst fat i vicepolitiinspektør Kim Munksgaard på telefon 20 83 76 93  

 

 

Program for åbningen:

 

 Åbning nyborg nærpolitienhed juni 2022
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi