Fundraisingdag Fyn 2024 inviterer fynske foreninger til at styrke deres fundraising-evner

Foto: Nyborg Kommune.
dato

Fundraisingdag Fyn 2024: En stor mulighed for fynske foreninger

Idrætscenter Midtfyn i Ringe er stedet, hvor den næste Fundraisingdag Fyn vil finde sted torsdag den 18. april 2024. Begivenheden, som løber fra kl. 16.00 til 20.45, sigter mod at styrke de fynske foreningers evner inden for fundraising ved at bringe dem sammen med fonde, virksomheder specialiseret i fundraising, og repræsentanter fra de fynske kommuner.

Det veltilrettelagte program vil byde på informative oplæg, forskellige stande og rig mulighed for at netværke. Disse aktiviteter er målrettet frivillige aktører såsom foreninger, lokalråd og borgergrupper, der søger at dygtiggøre sig og udvide deres netværk.

Arrangementet er frugten af et samarbejde mellem flere organisationer, hvilket sikrer et bredt udsnit af deltagende fonde og et indholdsrigt program. Den oprindelige Fundraisingdag Fyn, som blev afholdt i 2022, oplevede stor interesse og var med til at udbrede viden og inspiration på området.

For at realisere dette arrangement har man igen indgået samarbejde med de lokale aktionsgrupper, LAG MANK og LAG SØM, der bidrager med deres ekspertise og netværk.

Eventet er helt gratis at deltage i, men interesserede opfordres til at tilmelde sig hurtigt, da der er et begrænset antal pladser. Alle fynske foreninger er inviteret til at deltage og udnytte denne unikke mulighed til at forbedre deres fundraising-kapaciteter.

For mere information kan interesserede henvende sig til Julie Hartung fra Faaborg-Midtfyn Kommune eller Hanne Bille fra Nordfyns Kommune. De kan kontaktes henholdsvis på telefonnumre 7253 1758 og 2159 8903 for yderligere oplysninger om arrangementet og tilmelding.

https://www.nyborg.dk/da/nyheder/fyn-gar-sammen-om-fundraising-18-april-2024/

Kilde: Nyborg Kommune