Engageret matematik- og naturfagslærer søges til dynamisk skolemiljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret matematik- og naturfagslærer til vores fase 2 (5.-9. årgang). Stillingen er en fast stilling på fuld tid til besættelse pr. 1. august 2024. 
- i fagfordelingen indgår bl.a. matematik, geografi, biologi og fysik/kemi på vores 8. og 9. klassetrin.

Vil du være med til at skabe en varieret og motiverende skoledag for vores elever, hvor ALLE elever får de bedste deltagelsesmuligheder? 
Tør du nytænke den pædagogiske praksis i bestræbelserne på at øge elevernes læring og trivsel? 

Hvis ja, vil du komme med os på rejsen i: Projekt karakterdannelse fra kommende skoleår, hvor vi sammen med 10 andre skoler i Danmark skal medvirke til at udvikle bevidsthed om og integration af karakterdannelse i dansk skolekultur. (www.karakterdannelse.dk) 

Faglige kompetencer:
Vi søger en uddannet lærer med gode matematikfaglige og naturfaglige kompetencer, der formår at tænke den faglige udvikling ind i varierede undervisningsformer.
Du skal kunne udfordre læringsmiljøerne med henblik på at skabe størst mulig læring hos eleverne. 

Ud over de rette fagfaglige kompetencer skal du have evnerne og lysten til at arbejde i meget forpligtende teamsamarbejde (PLF). Du skal arbejde med stærke læringsmiljøer for ALLE elever og samtidig kunne udfordre dig selv og kollegaer i udvikling af den pædagogiske praksis.

Du besidder stærke relationskompetencer, og du har en naturlig fokus på din og dit teams klasseledelse og dens betydning for læringsmiljøet blandt eleverne. Du skal være villig til at være en aktiv medspiller i en lærende organisation.

Vi forventer derfor, at du:

  • er aktiv medspiller i et tæt og forpligtende teamsamarbejde
  • kan mestre menneskers forskellighed, og ser det som en ressource
  • kan skabe positive relationer til børn og voksne gennem bl.a. kulturforståelse
  • er i besiddelse af en god portion humor
  • kan idéudvikle og sparre med kolleger, vejledere og ledelse
  • er i stand til at iagttage egen praksis, og orientere dig mod det der virker.

Birkhovedskolen er en byskole i Nyborg by med ca. 440 elever og 50 medarbejdere. Skolen er en to-sporet folkeskole fra 0.-9.kl. 

Vi er en mangfoldig byskole med fokus på fællesskabende læringsmiljøer, og vi anstrenger os for at være en skole for alle børn. Vores mission er, at skabe størst mulig læring for alle elever både fagligt, socialt og personligt – i stærke fællesskaber.

Vi ønsker at arbejde med hele barnet, hvilket betyder at vi har en stærk musisk profil og også samarbejder med Den intelligente krop v/Lotte Paarup for, at kunne støtte læring gennem kroppen. 

Birkhovedskolen er karakteriseret ved en dynamisk og udviklingsorienteret kultur. Vi arbejder systematisk med professionelle læringsfælleskaber og er kendetegnet ved en særdeles stærk lærings- og sparringskultur i hele organisationen.

Vi arbejder tæt sammen på tværs af klasserne, da vi ønsker, at udnytte de pædagogiske muligheder, der knytter sig til forskellige typer af holddelinger herunder på" tværs" i årgange og på "langs" på skolen. 

Vi er pt. en faseopdelt skole med et PLC som skolens pædagogiske motor. Vi har vejledere og ressourcepersoner inden for dansk, matematik, sprog, teknologi og inklusion.
 
Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse. 

Vi arbejder med arbejdstid, hvor der er skabt fleksibilitet, og timer der selv kan disponeres over. Vi er hele tiden på jagt efter den rette balance mellem organisationens og den enkelte medarbejders behov.

Skolen ligger i blot 2 minutters gåafstand fra Nyborg Station.

Kom og besøg os, hvis du er nysgerrig på stillingen, eller ring og få en snak over telefonen. Kontakt skoleleder Lars Busk Svendsen på tlf.: 2943 3674 eller administrationen v/ Sandra Madsen på tlf.: 6333 7021 for at aftale besøg.

Se i øvrigt skolens hjemmeside: www.birkhovedskolen.dk

Ansøgningsfrist mandag 24. juni 2024
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 25.-27. juni 2024
Tiltrædelse 1. august 2024

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5e41a40)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - Birkhovedskolen, Svanedamsgade, 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068296

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet