Engageret afdelingsleder med fokus på personaleledelse og logistik søges

Profilbillede
dato

Netop nu søger vi en engageret afdelingsleder, der med afsæt i et nysgerrigt mindset, stort fokus på personaleledelse samt flair for logistik- og ressourcestyring skaber synlige resultater og god energi.


Som afdelingsleder står du i spidsen for afdelingen og har ansvaret for at sikre løbende udvikling af den daglige drift og medarbejderne. Det er desuden dit ansvar at forvalte økonomien, herunder følge op på budgetter og fakturering.Netværk og relationer
Som afdelingsleder vil en stor del af tiden gå med personaleledelse, netværkspleje og tilbudsgivning. Det er dit ansvar at udarbejde og håndtere tilbud, hvilket indebærer behovsafdækning, kalkulation og vurderinger på nye opgaver samt opfølgning og evaluering af tilbud og afsluttede opgaver.
I afdelingen er vi p.t. 16 medarbejdere fordelt over hele landet, heraf 2 koordinatorer, som står for en stor del af den daglige planlægning. Du vil få kontor på én af vores lokationer i Nyborg, Kongensbro eller Svogerslev, og forventes at være på hovedkontoret i Nyborg et par dage om ugen.
Du refererer direkte til den administrerende direktør i Munck Asfalt.


Fokus på personale og forretningsudvikling
I hverdagen bevarer du det store overblik, som gør dig i stand til at fokusere på driften, tilbud og ressourcer. Som person er du god til at opbygge de relationer, der sikrer et tæt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med de mange forskelligartede kunder.
Det falder dig naturligt at bidrage til de praktiske opgaver – også når det kræver, at du selv trækker i ”arbejdstøjet”. Som person er du drevet af at sætte mål og skabe resultater via effektive arbejdsgange. Samtidig er du udviklingsorienteret og finder det spændende at være med til at skabe nye løsninger.


Du motiveres af personaleledelse og besidder den nødvendige handle- og gennemslagskraft til at skabe resultater gennem dine medarbejdere. Empati og rummelighed er en del af dit DNA, men samtidig formår du at træffe de nødvendige valg og udstikke de rammer, der sikrer en god opgaveløsning.


Vi forventer, at du har erfaring fra entreprenørbranchen. Har du også erfaring med asfalt eller fræsning vil dette være en fordel.


Interesseret?
Yderligere oplysninger hos adm. direktør Anders Fynboe på afy@munck.dk / +4541386715
Vi ser frem til at modtage din ansøgning via knappen ”Send ansøgning”.
Vi gennemgår ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.
Tiltrædelse: Snarest muligtINFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Munck Asfalt - Toftegårdsvej, Toftegårdsvej, 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068248

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet