Candeno – en holdkammerat til den jobsøgende

Profilbillede
dato

Det er ikke altid let at søge jobs eller uddannelse. For mange er det en proces, der resulterer i frustrationer og manglende overblik, og ofte sidder man med et åbent word-dokument, hvor man ikke kan komme videre. Det har https://candeno.com/ gjort noget ved gennem en alsidig og brugervenlig jobsøgningsplatform.

En samlet pakke

Candeno er en relativt nyt platform, som blev oprettet i 2020. Med deres lette tilgængelighed, brede overblik og effektive implementeringsforløb har de allerede en lang række glade kunder, som har oplevet at både rådvigning, jobsøgning og karriereplanlægning er blevet mere overskuelig. Platformen er både er for brugere og rådgivere og er dermed en samlet pakke, der både rummer institutionen og den jobsøgende.

Som institution får man et 12-ugers implementeringsforløb som dækker både forventningsafstemning, workshops i brug af platformen og opfølgning gennem ugentlige statusmøder. På den måde foregår de første måneder i tæt samarbejde med platformens kontaktpersoner, så man får den nødvendige rådgivning til at anvende platformen på egen hånd.

Interaktive byggere og inspirationsunivers

Som bruger hos Candeno kan man både søge jobs og få karrierevejledning, hvor det er muligt at søge uddannelse, lærepladser og praktik.

Gennem platformens interaktive bygger kan man udvælge skabeloner og skabe personlige ansøgninger og CV’er med flot layout. Derudover kan man se specifikke eksempler på ansøgninger fra sin egen branche, hvilket kan bidrage til en skarpere ansøgning, hvor alle de nødvendige emner er med.

Endelig får man adgang til en stor jobbase og det såkaldte inspirationsunivers, hvor der er en lang række guides både til skriveprocessen og til de store overvejelser der er ved job- og karrierevalg.

Candeno for rådvigere

Candeno er ikke bare målrettet dem, som er ved at finde job, elevplads eller uddannelse. De er også til for at aflaste rådgivere på en platform, hvor det er let at danne overblik over brugerne. Her kan man både se oversigter over grupper af brugere, og man kan se aktiviteten for den enkelte bruger.

Er man rådgiver i eksempelvis en kommune eller en skoleklasse, er det nødvendigt med det store overblik. Her gør Candeno det let at tilgå data, der fremkommer i letlæselige statistikker med de relevante informationer, lige antallet af søgte jobs til den overordnede aktivitet på platformen.

Herunder kan man også tilgå de enkelte brugere og følge med i jobsøgningens fremskridt, læse de specifikke ansøgninger og se, hvor meget tid der bruges på platformen. Det er alt sammen noget, der er med til at gøre rådgivningen mere målrettet, og man kan altså få endnu mere ud af sine møder.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen