Bosted i Nyborg Centrum for voksne udviklingshæmmede borgere, søger tilkaldevikarer og ferie afløsere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Med opstart snarest søges vikarer, der har lyst til at arbejde, når det faste personale skal holde fri. Vores nuværende vikarer skal ud og opleve verden, og derfor har vi et antal stillinger ledige.

Vi søger medarbejdere der kan arbejde både dag og aften og weekender. Som tilkaldevikar vil timetallet variere, dog garanteres man 10 timer pr uge. Der må forventes en del ekstra timer ift sygdoms og ferie afløsning. Du vil både kende en del vagter på forhånd, men du vi også løbende blive kontaktet ift flere vagter. Løn efter gældende overenskomst.

Vi ser gerne du har erfaring indenfor området, det er ikke et krav. Du skal have lysten til at arbejde med mennesker og relationer, samt lyst til at støtte handicappede borgere med alt fra personlig pleje, til spisning og fritidsaktiviteter samt diverse andre praktiske opgaver i borgernes hjem såsom tøjvask, opvask og lign.

I Grejsdalen 16 Hus 2 bor 8 borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse, fysisk og psykisk udviklingshæmning samt autisme. Borgerne er alle mobile. Borgere kommunikere på forskellig vis, enten via verbalt sprog, kropssprog eller mimik, og personalet understøtter kommunikationen med Boardmaker billeder og dagstavler, samt enkelte Tegn. Borgerne har behov for hjælp til de fleste dagligdags funktioner og gøremål.

Enkelte af borgerne kan være udadreagerende eller selvskadende i deres kommunikation. Dette arbejder vi målrettet med at minimere og grundig oplæring vil finde sted.

Borgerne er fra 19 til 67 år og bor i egne lejligheder i rækkehuslignende miljø, hvor der ikke er udgang til fællesarealer.

Vi tager udgangspunkt i, at hver enkelt borger er unik og derfor er den pædagogiske tilgang meget individuel. Vi arbejder altid ud fra borgernes ønsker og støtte behov.

Når du bliver tilkaldevikar hos os, vil du få en grundig oplæring. Du følges på de første arbejdsdage med fast personale, så du lærer borgerne og deres dagsstrukturer at kende. Du vil også komme på medicin kursus, før du må udleverer medicin, og du vil altid være på arbejde, sammen med flere andre kollegaer. Du får også grundig oplæring i vores dokumentations system, hvor du altid kan holde dig orienteret og hvor du på hver arbejdsdag dokumentere dit arbejde.

For at arbejde hos os, er det vigtigt du kan udvise ro og følge en aftalt struktur. Du skal kunne være i, at hverdagen forandre sig, og at borgerne ikke altid reagere som vi forudser. Det er derfor vigtigt du er psykisk robust og indstillet på at sparre med dine kollegaer, for at sikre den bedste tilgang til borgerne. Borgerne gør altid det bedste de kan, og dette har personalet stor fokus på og respekt omkring.

Ansøgning sendes til Susanneo@rsyd.dk

Ansøgningsfrist d. 03.01.24 men samtaler og ansættelser vil finde sted løbende, indtil vi har rette antal.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Handicapcenter Fyn - Grejsdalen, Grejsdalen , 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955430

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet